Аз проблема знам как да си го реша ама и цяла бг трябва да го реши като пак ида в австрия,германия и някаде в развитите страни да живея . там докато бях командировка колко км навъртях и така ли една дупчинчичка нямаше бе ? каде са нашите пари ?? еи дори в Чехия и Словакия имат пътища за приказ
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко ви е разстоянието между калника и гумата?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от promiss Покажи съобщениеАз проблема знам как да си го реша ама и цяла бг трябва да го реши като пак ида в австрия,германия и някаде в развитите страни да живея . там докато бях командировка колко км навъртях и така ли една дупчинчичка нямаше бе ? каде са нашите пари ?? еи дори в Чехия и Словакия имат пътища за приказ
Аз все си мисля, че повече км съм навъртял и повече дупки съм видял на Запад...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеМи айде заминавай, кво да ти кажа...
Аз все си мисля, че повече км съм навъртял и повече дупки съм видял на Запад...
О неразумни Българино,защо плащаш хиляди на година за пътни данаци и винетки за да си трошиш колите.тва една мизерна част от проблемите на нашaта родинаLast edited by promiss; d.m.y г., 12:16.Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от promiss Покажи съобщениеКъде в Румъния ли ? Хората са мн напред в развитите държави. Краде се ама се краде умерено а не като в България до народа един гол ... остава ! Добро родолюбие но не винаги помага. 500 години са ни тъпкали и още 1500 ще ни тъпчат ако не се САБУДИМ !
О неразумни Българино,защо плащаш хиляди на година за пътни данаци и винетки за да си трошиш колите.тва една мизерна част от проблемите на нашата родина
Заблудата на всеки втори българин, обаче е, че дупките сме ги изобретили ние и са запазена марка само за тук.Така е, като караме само по основните магистрали в Европа и после коментираме за целите държави....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеМи не, не в Румъния, объркай се нарочно и влезни в Будапеща и само гледай какво става, в Англия също е пълно с дупки, сигурен съм, че и по другите държави извън аутобаните положението е такова...
Заблудата на всеки втори българин, обаче е, че дупките сме ги изобретили ние и са запазена марка само за тук.Така е, като караме само по основните магистрали в Европа и после коментираме за целите държави....Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Comment
-
ок, баце, аз съм бил тогава в Унгария дето е на Марс...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
същност кога си бил в Унгария ?
защо твърдиш сега глупости за другите държави че само Аутобаните са им китка... Твърдя за австрия на 100 защото съм я обиколил с кола до сичките и граници че дупки няма.. И знаеш ли кое е шокът че като летиш над тази страна виждаш Музайка от поля обработвани и още по страшното е че пътищата който са за тракторите им и др земеделска техника са асвалтирани по добре от магистрала тракия в областа Пловдив Пазарджик
айде да ще се съглася и с теб имат си хората проблеми ама чак толкова фрапиращи случей като нашите нямаAlfa Romeo 156 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от promiss Покажи съобщениесъщност кога си бил в Унгария ?
защо твърдиш сега глупости за другите държави че само Аутобаните са им китка... Твърдя за австрия на 100 защото съм я обиколил с кола до сичките и граници че дупки няма.. И знаеш ли кое е шокът че като летиш над тази страна виждаш Музайка от поля обработвани и още по страшното е че пътищата който са за тракторите им и др земеделска техника са асвалтирани по добре от магистрала тракия в областа Пловдив Пазарджик
Случката беше Юни 2009г, когато без да искам пропуснах отклонението от М1 за М0 и се набих в центъра на града...минал съм точно покрай идеалният център, за да излезна на М5 към Сегет и щях да си остана там....до павета беше на места...
След 10 дена ще си отида в Англия-та и ще ти наснимам улицата ми на какво прилича....в центъра на града живея....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеми през 7-8 месеца минавам през Унгария и един куп други държави, през 3-4 прелитам над Европа...
Случката беше Юни 2009г, когато без да искам пропуснах отклонението от М1 за М0 и се набих в центъра на града...минал съм точно покрай идеалният център, за да излезна на М5 към Сегет и щях да си остана там....до павета беше на места...
След 10 дена ще си отида в Англия-та и ще ти наснимам улицата ми на какво прилича....в центъра на града живея....
Ми да ти кажа аз бях септеври 2010 там в Будапеща те може би за мен са позакърпили малко ямите незнам.
в Ук не съм ходил за сега за теб не мога да твърдя. В Лондон дупки интересно да го видя ще те помоля да го направиш и качиш... И нищо лично колега тва си е спор с НЕ ЛОШ ХАРАКТЕРAlfa Romeo 156 1.9 JTD
Comment
-
Добре де разстоянието между калника и гумата отпред и отзад еднакво ли е? Моето го мерих преди малко с ролетката, отпред е приблизитилно 10см, а отзад е 8см.
Аз съм с малки гуми за колата, ако сложа 16" със същия размер разтоянието ще намале е с 1,25см, което ще рече, че отпеде разстоянието ще е приблизително 8,75, а отзад 6,75.
---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:01 ----------
Първоначално публикувано от 33Dandy Покажи съобщениеИма едно ръководство наречено User Manual. Taм накрая дават размери. Виж, мери и си отговори.Това е най истинското, стига да не си правил промени по колата (окачването). Всичко друго е хвърляне на бобAlfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
то аз съм с 205.55.16 и добре изглежда не съм го мерилsigpicBMW E39 530D 193hp / Alfa Romeo 1.8 16v TS 144hp бившa / VW Passat B5 1.9 TDI 110hp / Lancia Dedra 1.6 80hp бившa
Comment
-
sigpicBMW E39 530D 193hp / Alfa Romeo 1.8 16v TS 144hp бившa / VW Passat B5 1.9 TDI 110hp / Lancia Dedra 1.6 80hp бившa
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеА свалял ли си я нещо или? Това разстояние сега е супер.
sigpicBMW E39 530D 193hp / Alfa Romeo 1.8 16v TS 144hp бившa / VW Passat B5 1.9 TDI 110hp / Lancia Dedra 1.6 80hp бившa
Comment
-
SW с 205/55/16 Pirelli P6000 поизносени и има по 1 пръст точно (опира и във веждата и в гумата). Иначе като се отпусна на калника ламарината поддава повечко от пружинатаНедозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...
Comment
Comment