Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко ви е разстоянието между калника и гумата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз проблема знам как да си го реша ама и цяла бг трябва да го реши като пак ида в австрия,германия и някаде в развитите страни да живея . там докато бях командировка колко км навъртях и така ли една дупчинчичка нямаше бе ? каде са нашите пари ?? еи дори в Чехия и Словакия имат пътища за приказ
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от promiss Покажи съобщение
      Аз проблема знам как да си го реша ама и цяла бг трябва да го реши като пак ида в австрия,германия и някаде в развитите страни да живея . там докато бях командировка колко км навъртях и така ли една дупчинчичка нямаше бе ? каде са нашите пари ?? еи дори в Чехия и Словакия имат пътища за приказ
      Ми айде заминавай, кво да ти кажа...
      Аз все си мисля, че повече км съм навъртял и повече дупки съм видял на Запад...
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
        Ми айде заминавай, кво да ти кажа...
        Аз все си мисля, че повече км съм навъртял и повече дупки съм видял на Запад...
        Къде в Румъния ли ? Хората са мн напред в развитите държави. Краде се ама се краде умерено а не като в България до народа един гол ... остава ! Добро родолюбие но не винаги помага. 500 години са ни тъпкали и още 1500 ще ни тъпчат ако не се СЪБУДИМ !
        О неразумни Българино,защо плащаш хиляди на година за пътни данаци и винетки за да си трошиш колите.тва една мизерна част от проблемите на нашaта родина
        Last edited by promiss; d.m.y г., 12:16.
        Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Comment

Къде в Румъния ли ? Хората са мн напред в развитите държави. Краде се ама се краде умерено а не като в България до народа един гол ... остава ! Добро родолюбие но не винаги помага. 500 години са ни тъпкали и още 1500 ще ни тъпчат ако не се САБУДИМ !
          О неразумни Българино,защо плащаш хиляди на година за пътни данаци и винетки за да си трошиш колите.тва една мизерна част от проблемите на нашата родина
          Ми не, не в Румъния, объркай се нарочно и влезни в Будапеща и само гледай какво става, в Англия също е пълно с дупки, сигурен съм, че и по другите държави извън аутобаните положението е такова...
          Заблудата на всеки втори българин, обаче е, че дупките сме ги изобретили ние и са запазена марка само за тук.Така е, като караме само по основните магистрали в Европа и после коментираме за целите държави....

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Ми не, не в Румъния, объркай се нарочно и влезни в Будапеща и само гледай какво става, в Англия също е пълно с дупки, сигурен съм, че и по другите държави извън аутобаните положението е такова...
            Заблудата на всеки втори българин, обаче е, че дупките сме ги изобретили ние и са запазена марка само за тук.Така е, като караме само по основните магистрали в Европа и после коментираме за целите държави....
            съвсем не случайно Една китна събота слънчева докато бях в Виена тази Есен ей така решихме да идем до Унгария или Будапеща.. Аз карах до там не е мн далече незнам дали защото колата служебната ми беше пасат 2009 аз ДУПКИ НЕ ВИДЯХ В УНГАРИЯ ! НИТО В ЧЕХИЯ НИТО В СЛОВАКИЯ сори найстина,но хората да имат гадни неравни пътища в тия държави но са с КРЪПКИ А НЕ 50 см ями ! .. каквото съм виждал с очите си никой не може да ме обеди в противното съжелявам не мога да се съглася
            Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Comment

ок, баце, аз съм бил тогава в Унгария дето е на Марс...

OEM & Ventura Garage

Comment

същност кога си бил в Унгария ?
                защо твърдиш сега глупости за другите държави че само Аутобаните са им китка... Твърдя за австрия на 100 защото съм я обиколил с кола до сичките и граници че дупки няма.. И знаеш ли кое е шокът че като летиш над тази страна виждаш Музайка от поля обработвани и още по страшното е че пътищата който са за тракторите им и др земеделска техника са асвалтирани по добре от магистрала тракия в областа Пловдив Пазарджик

айде да ще се съглася и с теб имат си хората проблеми ама чак толкова фрапиращи случей като нашите няма
                Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Comment

същност кога си бил в Унгария ?
                  защо твърдиш сега глупости за другите държави че само Аутобаните са им китка... Твърдя за австрия на 100 защото съм я обиколил с кола до сичките и граници че дупки няма.. И знаеш ли кое е шокът че като летиш над тази страна виждаш Музайка от поля обработвани и още по страшното е че пътищата който са за тракторите им и др земеделска техника са асвалтирани по добре от магистрала тракия в областа Пловдив Пазарджик
                  ми през 7-8 месеца минавам през Унгария и един куп други държави, през 3-4 прелитам над Европа...
                  Случката беше Юни 2009г, когато без да искам пропуснах отклонението от М1 за М0 и се набих в центъра на града...минал съм точно покрай идеалният център, за да излезна на М5 към Сегет и щях да си остана там....до павета беше на места...

След 10 дена ще си отида в Англия-та и ще ти наснимам улицата ми на какво прилича....в центъра на града живея....

OEM & Ventura Garage

Comment

ми през 7-8 месеца минавам през Унгария и един куп други държави, през 3-4 прелитам над Европа...
                    Случката беше Юни 2009г, когато без да искам пропуснах отклонението от М1 за М0 и се набих в центъра на града...минал съм точно покрай идеалният център, за да излезна на М5 към Сегет и щях да си остана там....до павета беше на места...

След 10 дена ще си отида в Англия-та и ще ти наснимам улицата ми на какво прилича....в центъра на града живея....

Ми да ти кажа аз бях септеври 2010 там в Будапеща те може би за мен са позакърпили малко ямите незнам.
                    в Ук не съм ходил за сега за теб не мога да твърдя. В Лондон дупки интересно да го видя ще те помоля да го направиш и качиш... И нищо лично колега тва си е спор с НЕ ЛОШ ХАРАКТЕР
                    Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Comment

Добре де разстоянието между калника и гумата отпред и отзад еднакво ли е? Моето го мерих преди малко с ролетката, отпред е приблизитилно 10см, а отзад е 8см.

Аз съм с малки гуми за колата, ако сложа 16" със същия размер разтоянието ще намале е с 1,25см, което ще рече, че отпеде разстоянието ще е приблизително 8,75, а отзад 6,75.

---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:01 ----------

Първоначално публикувано от 33Dandy Покажи съобщение
                      Има едно ръководство наречено User Manual. Taм накрая дават размери. Виж, мери и си отговори.Това е най истинското, стига да не си правил промени по колата (окачването). Всичко друго е хвърляне на боб
                      Ами имам я User Manual, но никъде не видях да има за това разстояние?
                      Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

то аз съм с 205.55.16 и добре изглежда не съм го мерил
                        sigpicBMW E39 530D 193hp / Alfa Romeo 1.8 16v TS 144hp бившa / VW Passat B5 1.9 TDI 110hp / Lancia Dedra 1.6 80hp бившa

Comment

това е с зимните 195.65.15
                          Attached Files
                          sigpicBMW E39 530D 193hp / Alfa Romeo 1.8 16v TS 144hp бившa / VW Passat B5 1.9 TDI 110hp / Lancia Dedra 1.6 80hp бившa

Comment

А свалял ли си я нещо или? Това разстояние сега е супер.
                            Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщение
                              А свалял ли си я нещо или? Това разстояние сега е супер.
                              не така я купих

Comment

SW с 205/55/16 Pirelli P6000 поизносени и има по 1 пръст точно (опира и във веждата и в гумата). Иначе като се отпусна на калника ламарината поддава повечко от пружината
                                Недозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
                                Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
                                Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
                                Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...

Comment

Working...
                                X